Dajong Computervrienden

Home Project Reparatie Verkoop Webdesign software Contact Anbi Sociale aanvraag
Ons team van monteurs is dagelijks bezig met het volgen van de ontwikkelingen op gebied van technologie, hierdoor zijn wij op de hoogte van het laatste nieuws wat ons weer van pas komt bij het adviseren van uw vragen op gebied van reparatie mogelijkheden.

Wat kunnen wij repareren voor u?

PC computer

De oude bekende is de "kast" die in de kamer staat te draaien en als het tegenzit redelijk wat geluid produceert. Toch komen we ze nog steeds tegen en staat de technische ontwikkelingen niet stil op gebied van PC systemen. Door de ontwikkelingen kan het wel voorkomen dat oude pc systemen niet meer gerepareerd kunnen worden omdat onderdelen niet meer aanwezig- of te verkrijgen zijn. laat u door ons gewoon informeren wat de mogelijkheden zijn.

Notebook of laptop;

Draagbaar maar niet onverwoestbaar, de laptop of ook wel genoemd notebook. Onderdelen zijn over het algemeen gemakkelijk te verkrijgen maar toch is er een beperking namelijk het moederbord is nagenoeg niet leverbaar, dit kan inhouden dat uw notebook al na en korte tijd niet meer bruikbaar is en eigenlijk technisch afgeschreven moet worden. Ervaring leert dat 99 % van opdrachten die niet gerepareerd kunnen worden te herleiden zijn aan een kapot moederbord. Ook en zwak punt van de laptop is de aansluiting van de stroom oplader. Wanneer deze aansluiting op het moederbord vast is gesoldeerd moten wij de laptop doorsturen naar een collega die gespecialiseerde apparatuur heeft om de reparatie uit te voeren.

Tablet

Veel gebruikt als gemakkelijk "op de bank "mogelijkheid om snel mail te lezen en even op internet te surfen. De meest voorkomende reparatie is het scherm wat gebroken of verbrijzeld is. Van de meeste professionele merken kunnen we schermen leveren. Goedkope merken worden in serie geproduceerd waarna er geen onderdelen achterblijven om te vervangen. Ook kunnen wij u helpen met software,

Smartphone

Konden we vroeger bellen en sms-en tegenwoordig kunnen we bijna alles met de smartphone. Maar vallen kunnen ze echt slecht tegen, en water vinden ze over het algemeen ook niet leuk. Schermen kunnen we van de meeste smartphones probleemloos vervangen, waterschade wordt moeilijk maar ook daar hebben we wel succes mee gehad. Software is ook geen probleem voor ons.

-->
Procedure reparatie.

* U kunt uw reparatie bij ons aanbieden binnen onze openingstijden.

* Er wordt door ons ter plaatse een formulier ingevuld waarbij uw gegevens worden genoteerd en de klacht wordt omschreven.

* Wij streven ernaar uw klacht binnen 5 tot 7werkdagen te repareren.

* Als wij onderdelen moeten gebruiken nemen we contact met u op om te overleggen en toestemming te vragen.

* Nadat uw klacht is gerepareerd krijgt u van ons bericht dat de computer of notebook opgehaald kan worden.

* Bij aflevering ontvangt u een rapport van de werkzaamheden die wij hebben uitgevoerd

* Wanneer er onderdelen in rekening worden gebracht ontvangt u een factuur die u kunt voldoen door betaling met PIN of contant.

Boerhaavelaan 7
2992 KB Barendrecht
0180625130
info@dajong.nl

Open:
Dinsdag tot en met vrijdag
van 08.30 tot 12.00 uur
12.45 tot 16.30 uur

Telefonisch bereikbaar
van 09.00 tot 12.00 uur
van 13.00 tot 16.00 uur
Kamer van Koophandel 24375629

Bank Rabobank NL86RABO0106486853

BTW NL 8148.06.247.B01